2021.11.03.

25 éves jubileumi év a CLAAS Hungária Kft-nél

A CLAAS Hungária Kft. idén ünnepli fennállásának 25. évfordulóját. A társaságunk történetének eddigi legnagyobb termelési volumenét sikerült teljesítenünk az előző, 2021-es üzleti évünkben. A siker a kiváló és motivált szakembergárdának és a tudatos építkezésnek köszönhető.

Gyártósorainkon az első vágóasztalok 1998-ban készültek el, majd az évek során a vágóasztalok kompetencia központja lettünk a CLAAS Csoporton belül. 2021. szeptemberében gurult le a szerelősorról a 100.000-ik legyártott vágóasztalunk, amely egy CONVIO modell volt.

A CONVIO FLEX cégünk legújabb fejlesztéseinek egyike és a csúcsmodellt képviseli a hevederes gabonavágóasztalok között. Ez a termékünk 2020-ban elnyerte az „Az év magyar mezőgépe” díjat is.

Jelenlegi termék portfóliónk meghatározó részét a gabona asztalok, a speciális napraforgó- és kukorica adapterek, a vágóasztal-szállító kocsik és a ferde felhordók adják.

Az elmúlt években, a pandémia ellenére, az előremutató gondolkodás és megújulás jegyében, sikeresen megvalósítottuk a „Fit4Future” névre keresztelt, a gyártás és logisztika területét és folyamatait érintő beruházásunkat. A projekt az Ipar 4.0 jegyében született, s általa megteremtettük a még hatékonyabb munkavégzés technológiai feltételeit, hiszen minden nap azon dolgozunk,  hogy hosszú távú perspektívát kínáljunk munkavállalóinknak egy jövő orientált ágazatban.